EKOŠKOLNÍK
▪ ekoprovoz budov
▪ zdravé stravování
▪ přírodní zahrady
Kuchaři

Kuchaři

 

S rostoucím zájmem lidí o zdravý životní styl se i běžné kuchyňské provozy stále častěji setkávají s novými požadavky a výzvami. Cílem našeho kurzu je přiblížit téma zdravého stravování, různé stravovací styly, netradiční suroviny a mnoho dalšího. Během kurzu se dotkneme například těchto témat:

  • Bezmasé a vegetariánské vaření
  • Vaření z biopotravin a regionálních produktů
  • Používání netradičních a málo rozšířených plodin (bulghur, cizrna aj.)
  • Šetrné spotřebitelství, ekologický provoz kuchyně, minimalizace odpadů, kompost
  • Ekologicky šetrné úklidové prostředky
  • Školní zahrada a využití výpěstků

 

Kurz je určen zejména pracovníkům působícím v Jihomoravském kraji.

NEPŘEHLÉDNĚTE

Kalendář akcí

Další vzdělávací kurzy připravujeme. O jejich termínech budete včas informováni.

 

 

Více o přírodních zahradách a vzdělávacích kurzech zde.



© LIPKA 2018